Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1

domingo, 10 de abril de 2016

C.R. SENGLARS DE TORROELLA 19 - GARROTXA R.C. 17

Més pit i collons que mai.
El passat diumenge es va disputar al camp de rugby de Torroella de Montgrí, el partit corresponent a la vuitena jornada de Primera Catalana de rugby entre el C.R. Senglars de Torroella i el Garrotxa R.C.

Per primer cop, senglars i teixons es trobaven en competició oficial després d’haver jugat partits de preparació en diverses ocasions. Els garrotxins es presentaven al partit només amb catorze jugadors degut al gran nombre de baixes i a davant, un rival directe en la lluita per les primeres posicions del grup.
El partit va començar amb el guió previst: els locals atacant amb contundència aprofitant la seva superioritat numèrica i el seu bon nivell de joc. Després d’uns minuts d’insistència, els senglars s’avançaven en el marcador gràcies a un assaig. Lluny de ser el primer assaig de molts que vindrien, els teixons no es van desanimar i van començar a controlar la possessió. La davantera garrotxina en tot moment va plantar cara a una de les millors de la categoria i, per la seva banda, els tres quarts feien molt de mal al rival amb jugades de força i precisió. Per sorpresa de tothom, amb un interval molt curt de temps, els teixons capgiraven el marcador amb dos assajos molt similars. Va ser una fase de joc on els visitants van controlar com van voler el partit malgrat la inferioritat. En defensa, una gran pressió feia que els senglars cometessin més errors dels habituals. A la fi de la primera part el marcador reflectiu un espectacular 5 a 14.

A la segona part era previsible la baixada física dels teixons, però va trigar en arribar, ja que en els inicis del segon temps encara van ser capaços d’augmentar la diferència gràcies a un cop de càstig transformat. A partir d’aquí les coses van anar canviant: els senglars van començar a moure la banqueta i a entrar jugadors de refresc que van fer mal a uns cansats teixons i, a més, van deixar de cometre els errors del primer temps. El segon assaig dels locals va arribar després d’un ràpid contraatac, beneficiat per una decisió controvertida de l’àrbitre. Els senglars van continuar el setge davant d’uns garrotxins exhausts. En l’últim tram del encontre, la davantera local va infligir un darrer atac que suposava l’assaig que els avançava en el marcador. Malgrat tot, els garrotxins van disposar d’un parell d’oportunitats per endur-se el partit.


El resultat de 19 a 17 va deixar a tothom sorprès: els aficionats locals astorats per la lluitar dels teixons i d’orgull per part dels seguidors dels teixons que van poder veure com els seus jugadors es van deixar la pell davant de totes les adversitats. Com a premi el punt defensiu per aconseguir perdre per menys de set punts que té regust a victòria. Felicitar als catorze valents que van donar tot el que tenien i el que no tenien, per creure en una victòria tot i comptar amb nombrosos obstacles i per poder sortir del camp amb el cap ben alt.  

No hay comentarios :

Publicar un comentario

Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 2