Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1

lunes, 22 de febrero de 2016

BANYOLES R.C. 26 - GARROTXA R.C. 12

Mal partit i segona derrota. El Garrotxa R.C. surt del camp vell sense sumar cap punt i amb males sensacions.
El passat dissabte es va disputar al Camp Vell de Banyoles, el partit corresponent a la sisena jornada de Primera Catalana de rugby entre el Banyoles R.C. i el Garrotxa R.C.

Els dos equips gironins es retrobaven amb la intenció de no perdre de vista les primeres posicions de la categoria. Els teixons arribaven a Banyoles amb clara intenció de repetir la gran actuació de l’any passat, on van estar a un pas d’aconseguir la victòria, fet que suposaria demostrar les seves credencials per aconseguir la primera posició del grup.

Els primers minuts van ser de tanteig, on els dos equips es disputaven la possessió de l’oval. Fruit de les nombroses alternatives, l’equip local es va avançar en el marcador. La resposta garrotxina no es va fer esperar, ja que uns minuts més tard i després d’una llarga jugada, l’empat arribava en forma d’assaig. A partir d’aquí, els monstres de Banyoles van començar a controlar el partit. Es van fer amos i senyors del control de la pilota, fet que els teixons no s’havien trobat en aquesta segona volta. Els atacs dels monstres van  ser constants, de la mateixa manera que els errors en el placatge dels teixons. La melé garrotxina va ser ben aturada i els llançaments de banda no van funcionar com en altres partits. Abans de cloure el primer temps, els locals van tornar a anotar  un assaig que deixava el marcador en 12 a 5.

Per desgràcia dels teixons, les coses no van canviar gens en la segona part. La possessió pels locals, els continus errors en el placatge i una davantera ben frenada feia molt difícil la remuntada. Gràcies a aquest domini, els de la capital del Pla de l’Estany van aconseguir dos assajos més que pràcticament sentenciaven el partit. En una acció de contraatac, els teixons aconseguien el seu segon assaig, fet que els hi donava la opció de lluitar pel punt bonus defensiu en els últims minuts de partit. Però definitivament, no va ser un bon dia pels teixons i pràcticament no van tenir opcions per retallar les diferències.


El 26 a 12 reflexa el mal partit del Garrotxa R.C. Un encontre on els teixons en cap moment es van sentir còmodes ja que el Banyoles R.C. va aconseguir monopolitzar el control de la pilota i per tant el del partit.

No hay comentarios :

Publicar un comentario

Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 2