Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1

lunes, 21 de diciembre de 2015

GARRTOXA RC 19 - C.R. SPARTANS 12

El Garrotxa RC acaba l'any guanyat i amb bon gust de boca per afrontar la segona fase de la temporada a Primera Catalana.

El passat dissabte 20 de decembre es va disputar a les pistes d'atletisme de Sant roc el partit corresponent a la vuitena i última jornada del grup "A" de la Divisió d'Honor Catalana de rugby entre el Garrtoxa R.C. i els Spartans de Granollers.
Els garrotxins es presentaven a la darrera jornada de la primera fase marcats per les nombroses lesions. Malgrat les baixes, era una bona oportunitat per aconseguir la victòria davant d'un equip conegut que no posaria les coses gents fàcils.

L'Inici del partit va ser bo pels teixons, amb un joc ràpid i dinàmic que permetia guanyar metres en cada jugada en atac. El primer assaig dels locals no va trigar en arribar després d'una bona jugada de la davantera. A partir d'aquest punt, els vallesans es van fer amb el control del partit. Els teixons patien en la melé i tenien molt problemes per frenar els atacs dels tres quarts rivals. Gràcies a aquest domini, els visitants aconseguien plantar l'oval en la zona d'assaig garrotxina. Aquesta marca va consolidar el domini dels spartans però no els hi va servir per anotar més punt en el marcador gràcies a la bona defensa dels teixons i a errors puntuals. Els resultat dels primers 40 minuts va ser de 7 a 5.El començament de la segona part les forces es van igualar, tot i que els visitants eren lleugerament superior. Avançada la segona part, el dèficit local en la melé va desaparèixer i es van anar fiançant en el domini del joc. A partir d'aquest moment els teixons van començar a atacar per eixamplar les diferències. Altre cop, després d'una llarga jugada en atac, els davanters locals tornaven a plantar l'oval en la zona d'assaig. 
La resposta dels de Granollers va arribar uns minuts més tard i l'empat arribava a falta de 15 minuts. Els teixons van torna a l'atac i després d'una bona jugada en joc obert, els locals tronaven a manar en el marcador. Els spartans es van llançar a buscar l'empat però es van trobar amb una molt bona defensa que va impedir que el marcador es tornés a moure. 

El resultat final va ser de 19 a 12 després d'un partit molt igualat i poc brillant per part del Garrotxa R.C. La motivació de jugar a casa va fer que la victòria es quedés a La Garrotxa.

Ara toca un merescut descans i esperar a coneixer els rivals que els teixons s'hauran d'enfrontar en la segona fase.

No hay comentarios :

Publicar un comentario

Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 2