Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1

domingo, 10 de enero de 2016

GARROTXA R.C. 21 - R.C. MATARÓ 3


El Garrotxa R.C. estrena l'any amb victòria a casa, però deixa escapar un punt bonus que pot ser important a final de temporada.


El passat dissabte es va disputar al camp de la pista d'atletisme de Sant Roc, el partit corresponent a la primera jornada de la Primera Catalana de rugby, entre el Garrotxa R.C. i el R.C. Mataró.

Els teixons es presentaven al partit amb ganes de donar molta guerra a la categoria. Davant tindrien l'equip del Maresme, que s'estrenava en aquesta divisió i havia demostrat un al Grup C aconseguint l'ascens.

El partit va començar molt igualat. Els dos equips feien patir al rival però petits errors provocaven que cap dels dos aconseguís anotar els primers punts del partit. En un primer moment, la melé mataroniana va recular més d'un cop als locals, però va ser un miratge. Transcorreguts uns minuts, la davantera garrotxina va començar a dominar el joc. Fruit del control en els llançaments de lateral, els teixons van aconseguir el primer assaig després d'un gran treball dels seus jugadors més pesants. La resposta dels visitants no va trigar en arribar, després d'una de les poques ocasions on l'excel·lent pressió dels teixons els va permetre entrar a la zona de vint-i-dos, van poder transformar un cop de càstig i sumar els tres únics punts del partit. En aquest punt, el monòleg de joc del Garrotxa R.C. va ser constant però els continus errors puntuals en el joc a la mà, tant de davanters com de tres quarts, no van permetre crear una major escletxa en el marcador. A la fi de la primera part, el marcador reflectia un resultat molt just de 7 a 3.
El guió de la segona part no va variar molt: la davantera local dominava el partit i donava pilotes bones als tres quarts, però les imprecisions seguien i no permetien augmentar la diferència i assegurar el resultat. Els minuts passaven i el control del partit no es transformava en punts. Fins que cap a la meitat del segon temps, la davantera garrotxina fent una exhibició de força, va ser capaç de portar l'oval a la zona d'assaig, després de construir un maul molt sòlid, partint d'una touche, que l'equip visitant no va poder aturar. Uns minuts més tard, una llarga jugada de joc tancat de davantera, va permetre sumar el tercer assaig dels teixons. En aquest moment, els garrotxins es van llançar a buscar l'assaig per tal d'aconseguir el punt de bonificació ofensiu, però les imprecisions que van seguir els teixons durant tot el partit, no ho varen permetre.El resultat de 21 a 3 dóna molta moral al Garrotxa R.C. que ha d'afrontar una segona part de la competició que serà molt exigent i llarga. El petit regust amarg per no haver obtingut el punt extra en un partit on s'hauria d'haber conseguit, és l'únic aspecte negatiu d'un encontra on l'equip va transmetre bones vibracions, sobretot per la dinàmica del joc i l'organització de les fases, que tant s'ha entrenat la primera volta.

No hay comentarios :

Publicar un comentario

Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 2