Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1

jueves, 12 de noviembre de 2015

GARROTXA RC 117 - HOSPITALET "B" 0

El Garrotxa RC es desfoga contra un Hospitalet "B" molt tocat i agafa ànims per la segona meitat de la primera fase, que es preveu d'allò més dura.

El passat dissabte es va disputar al camp de la pista d'atletisme de Sant Roc, el partit corresponent a la quarta jornada del grup A de la divisió d'honor catalana de rugby, entre el Garrotxa R.C. i el R.C. Hospitalet.


Els teixons arribaven aquest partit amb la intenció d’aconseguir la tan anhelada primera victòria de la temporada. Davant tindrien un equip que malgrat ser el cuer de la categoria, vendria molt cara la seva derrota.
Des del xiulet inicial, el partit no va tenir cap mena de història: la superioritat dels garrotxins va ser total, degut a un molt bon joc i que l’equip del Baix Llobregat va sortir amb un equip de circumstàncies i mancat d’efectius.
El resultat final ho diu tot: 117 a 0. 


Una gran diferència en el marcador que permet suma el primer triomf dels teixons i que dóna moral per afrontar els tres partits seguits que els hi espera.
El següent partit serà contra el C.R. Tarragona. Un encontre que es preveu molt complicat degut al llarg desplaçament i el bon joc dels tarragonins, malgrat que en l’actual curs no estan demostrant l’excel·lent joc que van demostrar la passada temporada.


1 comentario :

  1. Felicitats teixons pit i cullons i endavan no poden pas parar els garroxins

    ResponderEliminar

Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 2