Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1

jueves, 26 de noviembre de 2015

GARROTXA RC 10 - F.C. BARCELONA 49

El Garrotxa R.C. cau plantant cara contra un F.C. Barcelona "B" molt més potent individualment i amb un gran joc dinàmic i vistós. 

El passat dissabte es va disputar al camp de la pista d'atletisme de Sant Roc, el partit corresponent a la sisena jornada del grup A de la divisió d'honor catalana de rugby.
Per primer vegada el filial de la secció de rugby del F.C. Barcelona visitava La Garrotxa. Els teixons rebien el líder de la categoria sabent de la gran dificultat per aconseguir alguna cosa positiva d'aquest partit.
El partit va començar amb els garrotxins disposats a posar les coses díficils als blau-i-granes. La melé i el joc de davantera dels locals van posar en molts problemes al rival però ràpidament contestaven amb un joc a la mà molt dinàmic. De mica en mica, els culers es van anar fent amb les regnes del partit i a imposar la seva superioritat amb un ritme de joc molt elevat. Els assajos en contra dels teixons van començar a caure malgrat la bona pressió en defensa. A les acaballes del primer temps, després d’una llarga jugada de davantera, la pilota va arribar als tres quarts i els locals aconseguien el seu primer assaig del partit que deixava el marcador en 5 a 20 a la mitja part.
En els segons 40 minuts, el partit no va canviar gaire: el barça continuava controlant el joc del partit i imposant la seva superioritat amb un ritme de joc molt elevat. Els teixons per contra, amb un joc dur i molt sòlid de davantera, feia mal en les poques ocasions que disposaven de l’oval per atacar. Gràcies a aquest bon treball, els locals varen aconseguir el seu segon assaig. Tot i l’assaig, el barça va continuar amb el seu joc superior i va aconseguir tres assajos més.
El marcador final va ser de 10 a 49, una derrota àmplia davant d’un equip superior que va fer un molt bon partit. Per la seva banda, els garrotxins van lluitar amb les seves armes i van fer un gran treball per reduir les diferències existents entre els dos equips.
La propera jornada el Garrotxa R.C. visita per primera vegada a l'I.N.E.F. Lleida. Un altre partit que es preveu molt complicat degut a la qualitat del rival, el llarg desplaçament i les nombroses baixes de l'equip garrotxí.

No hay comentarios :

Publicar un comentario

Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 2