Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1

domingo, 27 de septiembre de 2015

RUGBY MANRESA 10 - GARROTXA RC 10

El passat dissabte es va disputar al camp del Nou Congost de Manresa, el partit corresponent a la primera jornada del grup A de la Divisió d’Honor Catalana de rugby entre el Rugby Manresa i el Garrotxa R.C.
Garrotxins i bagencs es tornaven a trobar en el primer partit d’una nova temporada amb el record ben present dels durs i molt igualats encontres que es varen disputar la temporada anterior.
El partit va començar i totes les prediccions es van complir: la igualtat seria la tònica general de tot el partit. En els primers minuts del partit, el teixons controlaven l’oval però no aconseguien guanyar metres degut a la dura defensa local, que en molts moments tiraven enrere l’atac visitant. Els garrotxins s’anaven apropant a la zona d’assaig rival però les jugades no acabaven un punts per culpa de petits errors en l’últim moment o per encerts de la defensa rival. Passats uns minuts, el guió del partit va anar canviant: el locals es van anar despertant i van començar a tenir llargues possessions en atac que comportaven molt de perill a la zona defensiva dels garrotxins. Fins que a meitats del primer temps, els manresans van anotar el primer assaig del partit després d’una llarga jugada. A partir d’aquest punt del partit, el joc es va igualar fins a la conclusió de la primera part amb el marcador desfavorable de 7 a 0.

La segona part va començar amb uns teixons decidits a capgirar el resultat i ben aviat van arribar els fruits. Després d’una melé guanyada, els tres quarts van transmetre l’oval fins que Hector Villarejo va aconseguir escapar-se dels defensors i va aconseguir plantar la pilota en la zona d’assaig. L’alegria no va durar gaire, uns minuts més tard i després d’un cop de càstig innocent, l’equip del Nou Congost va sumar tres punts més al seu caseller. Els garrotxins, ben lluny de desanimar-se, es van tornar a fer amb les regnes del partit i a disposar de llargues possessions en atac. Petits desencerts en els últims metres, van fer que els punts triguessin en arribar. Un cop de càstig jugat a la mà, unes quantes fases curtes dels davanters i una bona transmissió de l’oval per part dels tres quarts, Albert Roca va aconseguir el segon assaig pels teixons i per col·locar l’empat en el marcador. Els últims minuts del partit van ser d’alternatives en el joc però cap dels dos equips va aconseguir moure el marcador.

El resultat final va ser d’empat a 10, un bon resultat per al primer partit de la temporada i davant d’un equip molt complicat de guanyar i que dóna forces per reafirmar-se en aquesta exigent competició.
El següent partit serà el proper dissabte a Olot, davant del G.E.I.E.G. Serà la primera vegada que els teixons i l’equip grupista disputen un partit de competició oficial. Un partit complicat davant d’un equip molt tècnic que posarà les coses molt difícils als teixons que buscaran convertir el camp de Sant Roc en un fortí on les victòries es quedin a casa.

No hay comentarios :

Publicar un comentario

Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 2