Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1

lunes, 5 de octubre de 2015

GARROTXA RC 26 - GEIEG 40

Font: Olot Televisió.

El Garrotxa RC planta cara a un aspirant a l'ascens a Divisió d'Honor Catalana, el GEiEG de Girona, però acaba perdent a Sant Roc (26-40).

Els teixons han fet una gran segona meitat i han fet suar de valent a un dels màxims favorits de la categoria i un històric del rugby català, el GEIEG, però les concessions a la primera meitat i l’efectivitat dels gironins ha decantat la balança favorable al conjunt vermell en un bon partit.
Bona prova del creixement del Garrotxa Rugby Club en la seva curta però intensa història és el partit d’avui. Un històric del rugby català, el GEIEG de Girona, ha visitat l’estadi municipal d’atletisme d’Olot i ha patit de valent per derrotar a uns combatius teixons. La superioritat tècnica i física dels visitants era evident i en la primera part el Garrotxa ha concedit massa cops de càstig i s’ha vist superat per uns gironins que semblava que anaven a mig gas.
Però a la represa s’ha vist un gran partit de rugby, i el 5 a 19 del final del primer temps de seguida ha quedat enrere gràcies a que els olotins han trobat el seu estil i no l’han abandonat fins al final. Dues bones marques han acostat els teixons en el marcador i han fet créixer l’esperança olotina, però en accions puntuals el GEIEG ha estirat de la seva gran qualitat individual per ampliar l’avantatge amb marques de qualitat on res hi ha pogut fer la defensa garrotxina.
L’atac teixó, però, ha estat a un gran nivell aquesta tarda i, amb orgull i coratge, encara han pogut esgarrapar una marca als gironins.
Una bona tornada del rugby a la capital de la Garrotxa en la primera catalana, amb un bon partit de nivell contra un gran equip com el GEIEG.
L’objectiu del teixons aquesta temporada passa per competir fins al desembre en aquest grup de deu equips i quedar el més amunt possible. Els 5 primera passaran a la lligueta de l’ascens i els cinc darrers, a la de la permanència a la primera catalana, que el Garrotxa vol mantenir sigui com sigui.
Ara tres setmanes de preparació per anar a visitar el BUC-UBAE B, una cita que es preveu d'alló més difícil.

No hay comentarios :

Publicar un comentario

Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 2