Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1

lunes, 14 de septiembre de 2015

TORNEIG RUGBY TURA 2015

Font: La Comarca.

Garrotxa Rugbi Club es troba en un gran moment de forma i ho va demostrar amb l'organització del torneig Ciutat d'Olot de Festes del Tura. Ja era la novena edició de la modalitat masculina i la segona de la femenina. L'equip de noies, gestat l'any passat, es vola anar consolidant. Dues victòries i una derrota
Els teixons van derrotar el Navata (25-0) i el Centaures de l'Autònoma (22-0), però van perder Contra els Senglars (0-7). L'equip de Torroella de Montgrí va acabar sent el campió del torneig masculí, de manera que va revalidar el títol que ja va aconseguir fa un any.


Una victòria i dues derrotes
Les noies del Garrotxa RC van imposar-se a les Centaures (10-7), però van perdre ostensiblement contra les Àligues del GEiEG (33-0). Les gironines també van guanyar clarament contra les de l'Autònoma i es van proclamar campiones del torneig femení Ciutat d'Olot.La diada va acabar amb un sopar de fi de festa, on tots els jugadors i aficionat van poder compartir les experiències del torneig i comentar quin són els propòsit per la nova temporada.
L'any que vé, el desé!


No hay comentarios :

Publicar un comentario

Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 2