Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1

domingo, 25 de octubre de 2015

BUC-UBAE "B" 28 - GARROTXA RC 24


Font: Garrotxa RC
Foto: Nicolás Arlanzón

El Teixons sumen dos punts de bonificació, tot i sortir derrotats de la Foixarda per un 28-24, amb un partit descontrolat en tot moment i amb la mala sensació d’una lesió important a les seves files.

El Garrotxa RC es desplaçava a Barcelona amb moltes ganes de rugbi, després de tres setmanes de descans i dos partit amb bones sensacions. Però ni el desplaçament ni l’horari ajudaven a uns Teixons que els hi costa adaptar-se fora de San Roc.


El partit va començar amb els d’Olot fora de lloc, i ben aviat ho varen pagar amb un assaig transformat d’un BUC que es mostrava més ordenat i agressiu en atac.  Ben aviat però, els de Jordi Creus varen veure que calia posar-se les piles i després d’una jugada assajada de Touch, Ivan treu la pilota de l’agrupament i anota el primer assaig pels visitants.  Però quan semblava que els teixons es començaven a posar dins del partit, Fran Ureña cau lesionat greument i es produeix una situació estranya: el col·legiat es nega a aturar el partit tot i adonar-se que jugador necessita assistència mèdica i no pot abandonar el camp pel seu propi peu. Finalment, gràcies a la gran col·laboració dels jugadors, tècnics i delegats del BUC, juntament amb tots els aficionats de la Foixarda, que van donar un gran exemple d’esportivitat, es va adonar de la gravetat de la situació i va aturar el partit 30 minuts perquè Fran pogués ser atès correctament i traslladat a l’hospital.
A la represa els Teixons, tot i anotar un segon assaig només de tornar el camp empenyen una melé fins a la zona d’assaig, van sortir molt desconcentrats i els barcelonins els hi van fer pagar amb 2 assajos i varis cops de càstig deixant un marcador de 25-12 abans del descans.
Al segon temps la cosa va anar diferent, i tot i seguir el desordre dins el camp els Teixons varen aprofitar dues jugades puntuals per aconseguir treure punts d’un partit tan travat i difícil. Primer Creus, treien un cop de càstig ràpid a 5 metres de marca després d’una bona fase d’atac dels tres quarts, i a l’últim minut Ramonet caçant una pilota en un llançament de Touch i treien-se varis jugadors de sobre gràcies a la seva envergadura, feia que el desplaçament hagués valgut la pena i donava dos punts (bonificació ofensiva i defensiva) al seu equip, deixant un marcador final de 28-24 i amb la sensació de que es podia haver aconseguit la victòria.


En dos setmanes el Garrotxa RC rebrà l’Hospitalet B a casa, en un partit que cal guanyar sí o sí, per seguir somiant, per seguir creien i per treure’s el mal gust de boca de veure que s’està donant la talla dins al camp però no s’aconsegueix la victòria. I per en Fran, sobretot per en Fran, per què sabent com és, una victòria serà el que li donarà més ànims i forces per la seva recuperació. Amic, ara més que mai... PIT i COLLONS!

No hay comentarios :

Publicar un comentario

Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 1 Info si no hay imagen 2